قطعات جرثقیل سقفی در تبریز
لوازم جرثقیل سقفی در تبریز
دسامبر 3, 2016
سازنده جرثقیل سقفی در تبریز
سازنده جرثقیل سقفی در تبریز
ژانویه 2, 2017
نمایش همه
فروش جرثقیل سقفی در تبریز

جرثقیل سقفی در تبریز

جرثقیل سقفی(بالکان سهند اجرای پروژه های جرثقیل سقفی در تبریز)

جا‌به جایی اجسام از گذشته تا به امروز امری متداول بوده. در گذشته انسان خود قطعه سنگ‌های بزرگ را برای ساخت ساختمان‌ها جا به جا می‌کرده و بعد از رام کردن حیوانات، از آن‌ها برای این امر استفاده کردند، با پیشرفت علم روز به روز انواع ماشین‌های مختلف برای هر منشوری ساخته شد و مسلما ابزار و ماشین‌ هایی هم برای جا به جایی‌های بزرگ. امروزه برای خالی کردن بار کشتی‌ها یا برای جا به جایی مصالح ساختمانی و حتی وسایل و کالاهای سنگین درون انبارها و کارگاه‌ها از انواع بالابرها، جرثقیل‌ها و ماشین‌های دیگر استفاده می‌شود. همه ما انواع جرثقیل‌ها را دیده‌ایم. خواه در کارگاه، خواه در عبور از خیابان و دیدن کار کردن آن بر روی یک ساختمان و خواه در فیلم‌ها! جرثقیل‌ها ماشین‌هایی هستند که برای جابه‌جایی بارهای سنگین قابل استفاده‌اند و در دسته‌ بندی‌های مختلف انواع متفاوتی دارند برای مثال می‌توان به جرثقیل‌های متحرک، جرثقیل‌های سقفی، جرثقیل‌های قطاری، جرثقیل هوایی و … اشاره کرد. هریک از این دسته‌ها خود شامل انواع مختلفی هستند و هر کدام مخصوص مکان و کاربری خاص خود هستند. یکی از این انواع که در اینجا به آن می‌ردازیم جرثقیل‌های سقفی هستند.
از جرثقیل سقفی برای جابه‌جایی بارهای داخل انبارها، کارگاه‌ها و سالن‌های صنعتی استفاده می‌شود. جرثقیل‌های سقفی به طور کلی شامل اجزایی چون دو ریل موازی، که به شکل افقی در محدوده‌ای که جرثقیل بر روی آن حرکت می‌کند نصب می‌شود، موتور(که خود شامل اجزایی چون بلبرینگ، پوسته‌های جلو و عقب روتویر و سیم‌پیچ می‌باشد)، وینچ، گیربکس، قلاب، راهبر، کابل و … است.
جرثقیل‌های سقفی خود شامل انواع متفاوتی هستند. در یک دسته‌بندی بر اساس ظرفیت باری که حمل می‌کنند می‌توان آن‌ها را به سه بخش تقسیم کرد:
1. جرثقیل سقفی دستی: این نوع جرثقیل که به شکل زنجیری است دارای ظرفیتی بالغ بر 500 گرم الی 2 تن می‌باشد.
2. جرثقیل سقفی برقی: این نوع جرثقیل‌ها دارای ظرفیتی بالغ بر 100 کیلوگرم تا 100 تن هستند و خود شامل دو نوع زنجیری(با ظرفیت 100 کیلوگرم الی 20 تن) و بکسلی (با ظرفیت 500 کیلوگرم الی 100 تن در انواع مختلف تک قرقره تا 8قرقره) می‌شوند.
3. جرثقیل سقفی پنوماتیک (باری): این نوع جرثقیل‌ها دارای ظرفیتی بالغ بر 250 کیلوگرم الی 10 تن هستند.
در دسته‌بندی دیگر می‌توان جرثقیل‌های سقفی را با توجه به کاربری آن‌ها به انواع زیر تقسیم کرد:
1. جرثقیل جفت پل: از این مدل می‌توان در فضاهایی که به دهانه و ظرفیت بیشتری نیاز دارند برای جابه‌جایی اجسام استفاده کرد. اگر مایل هستید در ارتفاع بالاتری با جرثقیل کار کنید این مدل می‌تواند به شما این امکان را بدهد که نه تنها در ارتفاع بالاتری از آن استفاده کنید بلکه با توجه به استاندارد‌های موجود وزن مرده را کم کند و به این شکل به لحاظ اقتصادی برای شما سودمندتر باشد. این مدل از جرثقیل‌های سقفی با استفاده از راهروی انتخابی در بدنه‌ی جرثقیل، به شما امکان تعمیر و تعویض لامپ‌های ساختمان، تاسیسات گرمایشی و سرمایشی و خطوط برق‌رسانی را می‌دهد. کاربرد اصلی این راهرو‌ها در واقع راحت کردن دسترسی جرثقیل و ایجاد امکان تعمیر قطعات کالسکه (ترولی) بوده است.
2. جرثقیل تک پل: این مدل از جرثقیل‌های سقفی به علت طراحی منحصر به فردی که دارند موجب کاهش وزن مرده و در نتیجه کاهش هزینه‌های اضافی و کاهش فشار وارد بر ریل‌های موجود می‌شود. این امر خود موجب می‌شود که دسترسی به هر نقطه‌ای راحت و آسوده باشد.
3. جرثقیل آویز: این نوع از جرثقیل‌های سقفی همانطور که از نام آن‌ها بر می‌آید بر روی سقف نصب می‌شوند و نیازی به تیر و ستون‌های حمال برای نگه‌داری نیستند. این مدل علاوه بر انجام وظایف خود (جا به جایی بارها در هر نقطه‌ای که مد نظر شما است) امکان جا به جایی بالابر در مسیرها و ریل‌های مختلف را به شما می‌دهد. این مدل خود به دو دسته مستقیم و منحنی تقسیم می‌شوند.
4. جرثقیل دروازه‌ای: این نوع از جرثقیل‌های سقفی نه تنها در مکان‌های بسته بلکه در فضای باز نیز قابل استفاده است و قابلیت نصب بالابرهای سیم بکسلی تک پل و جفت پل را نیز دارد.
کار در کارگاه‌ها و با ماشین‌آلات صنعتی خواستار نظم و رعایت ایمنی بالا جهت جلوگیری از وقوع حوادث ناخوشایند است. در ارتباط با جرثقیل‌های سقفی نیز نکاتی ایمنی وجود دارند که حتما باید رعایت شوند. اولین مورد این است که دستگاه شما می‌بایس دارای گواهی سلامت یا کارت سبز باشد وگرنه اجازه‌ی کار با آن را ندارید. اگر این گواهی را تهیه کردید قبل از شروع کار با دستگاه بهتر است اهرم‌ها، هوک، سیم بکسل‌ها، قطع‌کن‌ها و ترمز‌ها را بررسی کنید و از سلامت آن‌ها مطمئن شوید. روغن آن را برای جلوگیری از هرگونه نشتی‌ای چک کنید. دستگاه را تراز کنید و مطمئن شوید که محل زیر جک‌های پایه مستحکم هستند. پس از بررسی ماشین و اطمینان از سلامت آن محل استفاده را بررسی کنید و از عدم وجود هرگونه کانال، سیم برق، لوله‌ی گاز، شبکه برق و یا هرگونه مانعی در زیر جک‌ها و بالای سر دستگاه اطمینان بیابید. حالا با یک بوق هشدار دهنده برای اطلاع افراد درباره‌ی روششن شدن دستگاه و خارج شدن از مسیر آن می‌توانید دستگاه را روشن و از آن استفاده کنید. البته رعایت نکات ایمنی در حین رانندگی جرثقیل نیز بسیار مهم است لذا از داشتن گواهی نامه معتبر برای استفاده از ماشین اطمینان حاصل کنید.

بالکان سهند با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و با استفاده از تیم مجرب که در اختیار دارد در زمینه ساخت جرثقیل سقفی در تبریز ، فروش لوازم جرثقیل سقفی در تبریز  و همچنین تعمیر جرثقیل سقفی در تبریز فعالیت دارد.

جهت مشاوره فنی می توانید با تیم فنی بالکان سهند تماس حاصل فرمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *